Pihapuiden kaato

Puut vaikuttavat pihojen viihtyisyyteen, valoon ja suojaisuuteen. Puut kuitenkin kasvavat ja maankäyttö tontilla saattaa muuttua siten, että syntyy tarve puiden kaatoon. Ammattitaitoinen metsuri hoitaa työn sujuvasti ja turvallisesti, pihapuiden kaatoon erikoistuneet metsurit osaavat neuvoa, mitkä puut kannattaa kaataa ja tarvitaanko kaatoon mahdollisesti lupa viranomaisilta, naapurilta tai taloyhtiöltä.

Metsureillamme on asianmukaiset vakuutukset sekä työ- ja turvavälineet, joiden avulla hankalimmatkin puut voidaan poistaa aiheuttamatta vahinkoa pihapiirissä. Metsuri käsittelee kaadetut puut asiakkaan toiveiden mukaan vaikka valmiiksi klapeiksi ja kuljetamme risut pois. Halutessaan asiakas voi myös itse huolehtia puiden pätkimisestä tai risujen hävittämisestä.

Hinnoittelumme on selkeää ja annamme työstämme hinta-arvion. Suuntaa antavan arvion voimme antaa puhelimessa, mutta kiinteän kokonaishinnan muodostaminen edellyttää käyntiä kohteella. Paikan päälle tapahtuvasta arviointikäynnistä veloitamme 50€, mutta mikäli sopimus syntyy, käyntiä ei veloiteta.
Muistathan, että yksityishenkilölle rakennetulla tontilla toteutetut työt oikeuttavat yleensä kotitalousvähnneykseen.

Pyydä tarjous tai kysy lisää pihapuiden kaadosta.

yhteyshenkilö:

Mika Lehtinen
mika.p.lehtinen@gmail.com
040 - 8294418