Onnen Aarteen väki:

Taina ja Leijan

Taina Lehtinen:

Pyörittää tilaa vuosikymmenten kokemuksella ja mummon rauhaisalla olemuksella. Koulutusta löytyy karjatalouskoulusta, hevostenhoitajaksi ja hevosharraste-ohjaajaksi, sekä maatilamatkailu-yrittäjäksi. Ensi-apukurssit on käyty, sekä hevoskerho-ohjaaja koulutus.
Lapsosia on seitsemän, joista kolme nuorinta asuu ja auttaa kotosalla, sekä pari mummon kultaakin jo löytyy maailmalta.
Tykkää kaikista eläimistä, sydäntä lähellä kuitenkin eniten hepat, koirat ja kissat, joita myös kasvattaa.
Kasvatettuja varsojakin jo yli 100 ja koiria yli 50.
Rakastaa työtään ja mikä sitä onkaan leikkiä poneilla päivät pitkät ja Leijailla orillaan :D

Kova puhumaan ja jutut vaihtuu nopeaan aiheesta toiseen...pysy mukana ;)

Mika

Mika Lehtinen:

Yrittäjämetsuri, jonka voi tilata mihin vaan puunkaadosta puunajoon jne. On tarvittaessa emännän apuna tilantöissäkin, sillä isännältä löytyy kokemusta hevosista ja opettamisesta vuosikymmenten ajalta. Lähtee myös pitämään työhevoskursseja tilattaessa ympäri Suomea.
Silmäteränä 5-vuotias suomenhevostamma Salli, josta tulee monitoimiheppa joka käyttöön.
On myös kasvattanut hevosia ja poneja, sekä pitänyt ravihevostallia.
Yhden tyttären isä ja yhden tytön pappa.

Juttua myös tulee taukoamatta ;)

Miina ja Mimmi

Miina Mässeli:

16-vuotias ravinuori, jolla startteja yli 160, joista 20 voittoa. Ajaa ponilla kuin ponilla ja omistaa itse kaksi ponia Aarteen Minin ja Aarteen Iso Jysäyksen. Hevoskerho-ohjaaja kurssit myös käynyt ja mukana ohjaamassa tuntilaisia ja leiriläisiä. nykyisin enemmän keskittyy lukioon ja salibandyyn kouvolan susissa. Apuna koulujen loma-aikana.

Eeliksen piirros

Eelis Mässeli:

16-vuotias Miinan kaksoisveli, joka on oikea kodin sydän. Ihastuttaa meitä aina hienoilla piirrustuksillaan. opiskelee torkkelin taidelukiossa helsingissä, joten hengailee tilalla vain koulujen loma-aikoina.

Lotta ja Sankaritar

Lotta Mässeli:

12-vuotias ravi- ja ratsunuori. Tällä hetkellä kaksi omaa ponia 3-vuotias shettis Aarteen Sankaritar, jota aloitti kesällä kilpa-uransa ja on tällä hetkellä Suomen tämän vuoden toiseksi nopein 3-vuotias shettis, sekä toukokuussa synttärilahjaksi saatu russitammavarsa Aarteen Hilma. Tykkää kouluttaa nuoria shettiksiä ratsuiksi ja treenaa raviponeja innokkaasti, joten starttejakin on kertynyt yli 130, joista 15 voittoakin. On oikea puuhapakkaus ja saa leiriläisetkin ihan läkähdyksiin oheisohjelmillaan.

Aapo ja pennut

Aapo Mässeli:

11-vuotias puuhapete, joka osaa jo kuormata puukuormia ja tykkää talonmiehen hommista. Leikkii mielellään koiranpentujen kanssa ja hoitaa niitä. Aina hymy naamalla ja siellä missä tapahtuu...yleensä menee pyörällä joka paikkaan melkein puuhunkin ;)