Tällä hetkellä myynnissä seuraavat shetlannin ponit:

- Aarteen Guru 1-v, rautias raviponiksi


Shetlanninponit:

- Aarteen Ruusa, tammavarsa rautias, raviponiksi, e. Aarteen Aave i. Aarteen Fredriksson.

- Aarteen Kitinä, tammavarsa punarautias, raviponiksi, e. Aarteen Mini ja i. Liberty

Gotlanninruss orivarsa Aarteen Jansson rautias.

myynnissä myös jalostusori Leijan!!


Olemme kasvattaneet yli 150 varsaa jo vuodesta 1991 lähtien, pää-asiassa shetlanninponeja, suomenhevosia ja russeja. Varsamme saavat kasvaa kaveriporukassa ja ovat tottuneet muihin eläimiin, lapsiin ja traktoreihin, joten ne ovat rohkeita ja helppoja käsitellä. Sellaista pohjakuntoa ravi-uraakin ajatellen ei ihminen pysty treenaamaan jonka varsat keskenään telmimällä juoksevat porukassa. Varsamme ovat ihmiseen luottavaisia ja niiden kanssa on helppo työskennellä.

Toivomme varsoillemme aktiivista kotia, sillä ponit ovat luotu tekemään kaikkea mahdollista. Ei ole pelkkää ratsu- tai raviponia, vaan näillä voi tehdä kaikkea mahdollista aina puun-ajosta lähtien vaikka agilityyn ja ne nauttivat siitä että niiden kanssa puuhaillaan. Kasvattimme ovatkin menestyneet ravien lisäksi myös SM-valjakkokisoissa, SM-koulukisoissa ja agilityssä.

Haluatko sinäkin oman Aarteen ja tulla mukaan Aarteet Teamiin?

Opastamme myös jatkossa ponin kanssa niin paljon kuin sinä haluat. Meillä on myös oma kasvattajaryhmä facebookissa jossa voi vaihtaa kuulumisia muiden Aarteiden omistajien kanssa ja kertoa terveisiä omasta Aarteestaan.

Rakkaudesta poneihin Taina Lehtinen

Kaikki syntyvät varsat tulevat myyntiin!

Myytävänä paljon varsoja ja nuoria 1-3 vuotiaita poneja, koossa ja värissä löytyy jokaiseen makuun. Emme kasvata vain pelkästään raviponeja, vaan monikäyttöponeja joilla voi tehdä mitä vaan. TULE JA IHASTU!!

Katso myytävät varsat varsasivulta.