Tällä hetkellä myynnissä seuraavat shetlannin ponit:

Shetlanninponit:

1-vuotiaat tammavarsat:

Aarteen Suska

Aarteen Emeraldo

Aarteen Näkymätön Lapsi

Kaikki tämän vuoden varsat tulevat myyntiin!!

tamma Aarteen Clotilde

ori Aarteen Markiisi

tamma Aarteen Kultatassu


myynnissä myös russjalostusori Leijan!! katso sen omat sivut.

Olemme kasvattaneet yli 150 varsaa jo vuodesta 1991 lähtien, pää-asiassa shetlanninponeja, suomenhevosia ja russeja. Varsamme saavat kasvaa kaveriporukassa ja ovat tottuneet muihin eläimiin, lapsiin ja traktoreihin, joten ne ovat rohkeita ja helppoja käsitellä. Sellaista pohjakuntoa ravi-uraakin ajatellen ei ihminen pysty treenaamaan jonka varsat keskenään telmimällä juoksevat porukassa. Varsamme ovat ihmiseen luottavaisia ja niiden kanssa on helppo työskennellä.

Toivomme varsoillemme aktiivista kotia, sillä ponit ovat luotu tekemään kaikkea mahdollista. Ei ole pelkkää ratsu- tai raviponia, vaan näillä voi tehdä kaikkea mahdollista aina puun-ajosta lähtien vaikka agilityyn ja ne nauttivat siitä että niiden kanssa puuhaillaan. Kasvattimme ovatkin menestyneet ravien lisäksi myös SM-valjakkokisoissa, SM-koulukisoissa ja agilityssä.

Haluatko sinäkin oman Aarteen ja tulla mukaan Aarteet Teamiin?

Opastamme myös jatkossa ponin kanssa niin paljon kuin sinä haluat. Meillä on myös oma kasvattajaryhmä facebookissa jossa voi vaihtaa kuulumisia muiden Aarteiden omistajien kanssa ja kertoa terveisiä omasta Aarteestaan.

Rakkaudesta poneihin Taina Lehtinen

Kaikki syntyvät varsat tulevat myyntiin!