Jalostusoriit:

Meillä on käytössä kolme jalostukseen hyväksyttyä oria. I palkinnon kantakirjssa olevat Gotlanninruss ori Leijan 32 RUSS ja shetlanninponiori Liberty 107SH, sekä omakasvattimme jalostuksenkäyttöoikeudet omaava Aarteen Fredriksson 211SH.

Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti

Vierailevat tammat:

Jos harkitset tammallesi meidän oriita, niin ota ajoissa yhteyttä. Paras astutusaika on kesä-heinäkuu. Tarkkaile tammasi kiimoja jo heti keväällä ja laita ne kalenteriin ylös. Aloita myös e-vitamiinin syöttäminen kuukautta ennen astutusta, jotta tammasi kiimat olisivat hyvät ja se tulisi hyvin tiineeksi.
Astutamme kaikki tammat seinässä astutusliinoja käyttäen, jolloin ori on talutusnarussa, eikä näin ollen pääse käymään vahinkoja kummallekkaan osapuolelle.
Toivomme, että saamme työrauhan astutuksen ajaksi, eikä tammallasi ole kiire kotia kesken kiiman, sillä se jää parhaiten viimeiseen kiima päivän astutukseen. Ilmoitamme varmasti kun kiima on ohi ja tamman voi hakea kotiin.
Sopimuksesta tammasi voi jäädä meille odottamaan ultraa ja jos on käynyt niin huonosti, ettei tamma ole tullut ensimmäisestä kiimasta kantavaksi myös toiseen astutukseen.
Mikäli joku asia mietityttää niin soita ja mietitään vaihto-ehtoja ym.

Hoitopäivä maksut ovat 5 e shettikset 6 e varsalliset shettikset, 6 e russit ja 7 e varsalliset russit per päivä.

Astutus ja hoitopäivämaksut maksetaan viimeistään tammaa haettaessa.

ASTUTUSMAKSUT: VARSAMAKSUT:

LEIJAN: 0 400


LIBERTY:0 300

FREDRIKSSON: 100 100

Hinnat sisältävät alv. 24 %

Varaukset: taina.lehtinen7@gmail.com tai 050 - 4110768